Nieuw bingoseizoen bij D’n Draejer

Helaas is vanwege de corona beperkingen het bingoseizoen tot nader bericht geannuleerd.

Caranavalsvereniging De Doldraejers te Velswijk en Wittebrink houd ook dit winterseizoen wederom in het dorpshuis D’n Draejer aan de Velswijkweg 50 gezellige bingoavonden voor jong en oud! Uiteraard met in achtneming van coronamaatregelen gaat het nieuwe seizoen vrijdag 24 september weer van start. Aanvang 20:00 uur, de zaal gaat om 19:30 open. De bingoavonden zijn op vrijdag 24 september, 26 november, 17 december, 21 januari, 25 februari, 25 maart en 22 april.

Voor 12.50 euro is een set kaarten te koop waarmee acht ronden gespeeld kan worden of koop een duokaart voor 17,50 voor dubbel kans. Deelnemers krijgen acht verschillende kleuren bingokaarten, elke ronde heeft een andere kleur, waarmee de hele avond gespeeld kan worden. De prijzen zijn 10 euro, 15 euro en 25 euro per ronde. Ook kan er worden gespeeld met duokaarten, deze zijn 17,50 euro om iedere ronde met twee kaarten mee te spelen. Verder is er de mogelijkheid om in de pauses voor 5 euro extra meer te spelen met twee extra rondes, waarbij de winnaar maar liefst 50 euro wint.

Om een keer een kijkje nemen om te zien of het geluk ook voor u is weggelegd! De avond is vrijtoegankelijk voor iedereen. Tot vrijdagavond 24 september!

Bron: Brockhorst nieuws, 7 september 2021