Mensen maken Bronckhorst Aflevering 2

De tweede aflevering van Meedoen in Bronckhorst staat inmiddels ook online. Gerdien Flierman waarom ze het leuk vind om als vrijwilligster te werken en waarom ze er voor gekozen heeft.

De Nederlandse Organisatie voor Vrijwilligerswerk heeft dit jaar uitgeroepen tot nationaal jaar voor het vrijwilligerswerk. Met de campagne Mensen Maken Nederland worden meer en nieuwe mensen gezocht die zich vrijwillig willen inzetten voor onze samenleving.

Meedoen in Bronckhorst besteed aandacht aan de campagne met een viertal filmpjes die het komende jaar op de site te zien zijn. In het filmpje vertellen vier vrijwilligers uit onze gemeente over het vrijwilligerswerk dat ze doen.

Gerdien Flierman is vrijwilligster in D’n Draejer en Uut Etten en heeft deelgenomen aan het promotiefilmpje.

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk of denkt u erover om vrijwilligerswerk te gaan doen? Bekijk dan het filmpje en de vrijwilligers vacatures op onze website: https://www.meedoeninbronckhorst.nl/is/vacatures

Heeft u nog vragen? dan kunt u met ons contact opnemen. hanneke@meedoeninbronckhorst.nl of bekijk het oorspronkelijke artikel op de website van meedoeninbrockhorst.nl