Carnavalsvereniging De Doldraejers

Carnavalsvereniging De Doldraejers uit de Velswijk en Wittebrink is jaarlijks actief met het organiseren van de optochten in Velswijk. De optochten bestaan uit wagens van diverse lokale buurtverenigingen, muziek van de schutterijen en deelnemers van diverse verenigingen oa Wi’j Eren ‘T Olde.

Carnavalsvereniging De Doldraejers uit de Velswijk en Wittebrink verzamelt oud ijzer.
U kunt uw oude ijzer en ander metaalsoorten doneren aan de vereniging. Daarmee steunt u de vereniging, die met de opbrengst weer allerlei activiteiten voor de gemeenschap kan ontplooien!
Heeft u dus nog oud ijzer dan kunt u contact opnemen met dhr. Jan Nijman, telefoonnr. 06-13743169.
In overleg met u wordt dan het oude ijzer bij u opgehaald. Wilt u het echter zelf brengen, dan is dat in overleg ook mogelijk.

Bezoek de website van de De Doldraejers: http://www.dedoldraejers.nl/


Bingo

Het nieuwe bingoseizoen is begonnen, zie deze pagina voor meer informatie.


Lotenactie Velswijkse Doldraejers

Carnavalsvereniging De Doldraejers houd haar jaarlijkse lotenactie in Velswijk, Keyenborg en omgeving op zaterdag 9 oktober 2021. De leden gaan tussen 10:00 en 16:00 langs de duren. Blijft u ook even thuis en steunt u de carnavalsvereniging? De actie zal coronaproof plaatsvinden.

Deelnemers maken kans op leuke prijzen. De loten kosten 1 euro per stuk of 6 loten voor 5 euro. Bij 6 loten heeft de koper altijd prijs! De opbrengst wordt gebruikt om om gezellige activiteiten te kunnen organiseren.