Carnavalsvereniging De Doldraejers

Carnavalsvereniging De Doldraejers uit de Velswijk en Wittebrink is jaarlijks actief met het organiseren van de optochten in Velswijk. De optochten bestaan uit wagens van diverse lokale buurtverenigingen, muziek van de schutterijen en deelnemers van diverse verenigingen oa Wi’j Eren ‘T Olde.

Carnavalsvereniging De Doldraejers uit de Velswijk en Wittebrink verzamelt oud ijzer.
U kunt uw oude ijzer en ander metaalsoorten doneren aan de vereniging. Daarmee steunt u de vereniging, die met de opbrengst weer allerlei activiteiten voor de gemeenschap kan ontplooien!
Heeft u dus nog oud ijzer dan kunt u contact opnemen met dhr. Jan Nijman, telefoonnr. 06-13743169.
In overleg met u wordt dan het oude ijzer bij u opgehaald. Wilt u het echter zelf brengen, dan is dat in overleg ook mogelijk.

Bezoek de website van de De Doldraejers: http://www.dedoldraejers.nl/


Bingo

Het nieuwe bingoseizoen is begonnen, zie deze pagina voor meer informatie.

Wegens de maatregelen rondom de covid-19 ligt het bingo seizoen stil. Houd de media in de gaten, mogelijk wordt deze binnenkort weer opgestart.


Geen groot carnaval in Velswijk in 2022

Helaas is Carnavalsvereniging de Doldraejers wederom genoodzaakt om het grote carnaval te moeten annuleren. De maatregelen rondom covid-19 laten het momenteel niet toe om een leuk carnavalsfeest te kunnen organiseren. Dit is een teleurstelling volgens de vereniging maar er zit helaas niets anders op. Wij hopen dat het volgende feest wel georganiseerd kan worden en hopen dan iedereen te mogen ontvangen.